Vandskade

Det er enhver boligejers værste mareridt at opdage, at der er opstået en vandskade i boligen. Selvom en vandskade ikke ligefrem er tilgodeset, så kan du glæde dig over, at du kan få professionel hjælp til at udbedre vandskaden.

Professionel afhjælpning af vandskader

Det er desværre et faktum, at der er rigtigt mange danskere, der bliver ramt af vandskader på deres ejendom fra tid til anden.

Selvom det er muligt at forebygge de fleste vandskader, så vil du aldrig være garanteret, at der ikke vil kunne opstå en vandskade på din ejendom.

Fugtspecialisten tilbyder professionel afhjælpning af vandskader, så hvis uheldet er ude, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder både afhjælpning, affugtning og fugtsikring, så du ikke selv skal bruge tid og kræfter på at komme vandskaden til livs.

Læs mere om fugtsikring og fugtisolering

Vi fjerner nemt og hurtigt vandet med en effektiv vandstøvsuger, ligesom vi sørger for at behandle det udsatte område med de bedste midler til formålet. Endvidere sørger vi for at fugtsikre gulve og fundamenter, så der ikke opstår en vandskade igen på et senere tidspunkt.

vandskade

 

Før


Fugt i huset, afhjælpning af vandskade

 

Efter

 

Vi handler hurtigt og effektivt

Der er ingen tid at spilde, når det handler om at behandle en vandskade, hvorfor det er vigtigt, at der bliver taget hånd om både større og mindre vandskader med det samme.

Du skal først og fremmest sørge for at fjerne alle møbler, tæpper og andre løse genstande, hvorefter der vil være mulighed for at udføre en effektiv affugtning.

En hurtig og effektiv behandling kan være med til at mindske risikoen for, at der opstår skimmelsvamp, hvilket bør falde i god jord hos dig som boligejer.

Fugtspecialisten er indforstået med, hvor vigtigt det er at reagere hurtigt, hvorfor vi kan rykke ud til dig og din ejendom med kort varsel. Det kræver blot, at du kontakter os pr. telefon eller mail, hvor vi vil sidde klar til at tale med dig. Det kan du vælge at gøre, hvis du har vand i kælderen e.l.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti