Skimmelsanering

Har du mistanke eller brug for skimmelsanering? – Vi står klar til at hjælpe dig.

Fugtspecialisten har 10 års erfaring inden for fugt og skimmelsvamps problemer og kan udbedre alle fugtskader.

Hvad er skimmelsanering?

Skimmelsanering er en måde hvorpå man afrenser og fjerner skimmelsvamp fra forurenede materialer eller områder. Der er flere måder at udføre en skimmelsanering på, men metoderne bør altid udføres af udannede fagfolk.

Vores tilgangsmåde er at identificere kilden til skimmelvæksten, fjerne de tilstedeværende spor og sidst sørger vi for den rette disponering af det beskadigede materiale.

Vi kan udføre en kompetent og effektiv skimmelsanering, så du kan føle dig tryg og ikke bekymre dig om sygdom eller yderligere skade på din bolig.

Kontakt os på: 61 26 21 21

Har jeg brug for skimmelsanering?

Der er flere faktorer der spiller ind, i forhold til om du har brug for en skimmelsanering eller ej. Svampen er ret karakteristik og gror kun på organiske materialer. Det vil sige den ikke har mulighed for at gro på eksempelvis en radiator. Derimod vil den være at finde på tapet, svampesporene vil sædvanligvis være brune, grå eller grønne.

Har du mistanke om du har brug for en skimmelsanering? – Så bør du kigge efter følgende:

 • Synligt vand eller vandskade
 • Synligt skimmel (grå, brune eller grønne pletter)
 • Lugtgener (er der en ubehagelig lugt?)
 • Er tapetet løst eller er der skjolder på vægge eller loft?

Kan du nikke genkende til én af overstående, så er det meget sandsynligt, at der er opstået skimmelsvamp og der er brug for en skimmelsanering i din bolig.

Husk på at den mest almindelige årsag til svamp i væggen er fugt, derfor skal du være særlig opmærksom på, at den ikke nødvendigvis er synlig for det blotte øje.

 

 

skimmelsvamp, fjern skimmelsvamp, behandling af skimmelsvamp

 

 

Før

skimmelsvampbehandling, skimmelsvamp, fjernelse af skimmelsvamp

 

 

Efter

 

Professionelt skimmelsanerings firma fra København

Vi er eksperter indenfor skimmelsanering i København, Sjælland, Jylland og på Fyn. Vi har mange års erfaring, og vi har hjulpet hundredvis af boligejere, andels- og boligforeninger igennem tiden.

Svamp kan resultere i en lavere ejendomsværdi og kan gøre dig eller din familie syge. Derfor er det utrolig vigtigt, at du får foretaget skimmelsanering i hjemmet, hvis du oplever problemer med skimmelsvamp.

Skimmelsaneringen er der hyppigst brug for på badeværelset, hvor der af naturlige grunde opstår mest fugt. Svampen gror oftest ved en luftfugtighed på over 70%, som badeværelser, mørke kældre og udehuse ofte kan byde på.

Vi står klar til at hjælpe med skimmelsanering i hele landet, så du kan få bugt med skimmelsvampen.

Du skal blot kontakte os på vores telefon: 61 26 21 21

 

 

Skarpeste skimmelsanering pris på Sjælland, Fyn og i Jylland

Vi står til rådighed på alle fugtskader – både store og små. Vi tilbyder de bedste skimmelsanerings priser til netop dine behov. Samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten, så vi er sikrer på du både kan føle dig tryg og få en ordentlig pris på din opgave.

Det anslås at ca. 300.000 danskere bliver udsat for skimmelsvamp, så spørgsmålet lyder på om din bolig er udsat? – Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Du skal blot kontakte os på: 61 26 21 21

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af bygs garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti