Fugtsikring

Hos os i Fugtspecialisten mestrer vi fugtsikring på et højt niveau. Derfor kan vi varmt anbefale dig at kontakte os, hvis du ønsker kompetent hjælp til at forebygge eller bekæmpe fugt i dit hjem.

Den almene dansker er ikke klar over, hvordan man skal gribe fugtsikring og fugtisolering an, hvilket er den primære årsag til, at arbejdet bør overlades til specialister.

Professionel håndtering af fugtsikring og fugtisolering

Fugtproblemer og svampeangreb er de værste syndere, når det handler om det usunde indeklima. Det usunde indeklima kan have en negativ indvirkning på dig og dit helbred, derfor er det ikke er hensigtsmæssigt, at du færdes i en bolig med et dårligt indeklima.

Det er muligt at forebygge og fjerne fugt på flere forskellige måder, hvor nogle fremgangsmåder naturligvis vil være mere effektive end andre. Vi benytter sig af de bedste teknikker og de førende produkter til at bekæmpe fugt.

På vores side om tegn på skimmelsvamp kan du læse mere, så du ikke er i tvivl om du har skimmelsvamp i dit hus.

 

fugtsikring og fugtisolering

 

Før


fugtisolering og fugtsikring

 

Efter

 

De mest almindelige tegn på fugt

Selvom du ikke betragter dig selv som fugtspecialist, så skal du alligevel være bekendt med nogle af de mest almindelige tegn på fugt.

Vi præsenterer dig for de mest fremtrædende tegn på fugtskader i huset nedenfor:

Vækst af skimmelsvamp
• Fugtskjolder på vægge eller gulve
• Muggen lugt i kælderen
• Revner i ydervægge

Du kan med fordel holde øje med ovenstående, hvis du gerne vil undgå at skulle bruge tid og energi på at bekæmpe fugtskader i dit hjem.

Fugtsikring – et godt alternativ til omfangsdræn

Fugtsikring og fugtisolering er en effektiv løsning til bekæmpelse og forebyggelse mod fugt og skimmelsvamp i kælderen og fungerer som et fremragende alternativ til omfangsdræn, især når skaderne er mindre og kræver begrænset indgreb. Disse metoder beskytter din kælder mod fugt indtrængen uden behov for omfattende gravearbejde, hvilket ikke alene er mindre indgribende men også resulterer i lavere omkostninger sammenlignet med etablering af omfangsdræn.
 
Ved at anvende fugtsikring kan man også hurtigere påbegynde arbejdet med at løse det aktuelle fugtproblem, fordi processen med at grave ud og etablere omfangsdræn ofte kræver mere omfattende planlægning og dermed fører til en langsommere implementering. Dette omfatter også en mere målrettet løsning af fugtproblemet, da man nemmere kan sætte ind hvor problemet er opstået.
 
Hvis du har spørgsmål om dine muligheder for fugtsikring, så tøv ikke med at kontakte os via Tlf. 61 26 21 21 eller udfyld vores kontaktformular. Sammen finder vi den løsning der passer bedst til din situation.

 

Bestil et konsulentbesøg

Hvis du er på udkig efter en virksomhed, som brænder for at arbejde med fugtsikring og fugtisolering, så er du landet på den helt rigtige side.

Du kan bestille et konsulentbesøg, hvis du er interesseret i at få en fugtspecialist på besøg i den nærmeste fremtid. Vi kan på baggrund af en grundig besigtigelse og kortlægning af dine fugtproblemer give dig et uforpligtende tilbud.

Vi aflægger konsulentbesøg i store dele af landet, så du kan også anmode om et besøg. Du kan i første omgang rette henvendelse mod os skriftligt eller telefonisk – udfyld formularen og kom dit problem til livs.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Fugtsikring før
  Fugtsikring efter

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti