Fugt i kælder

Fugt i kælderen hører til blandt de mest almindelige fugtproblemer der opstår i Danske hjem, og det er et fugtproblem man ikke kan vælge at se bort fra.

Hovedårsagen til fugt i din kælder er som regel fordi, at vand trænger ind i kældervæggen. Fugt i din kælder kan ske på grund af større vandskader eller som følge af utæt byggeri, som der langsomt opsuger fugten over en årrække. Nogle forsøger selvfølgelig at løse problemet selv ved at male over væggene eller andet, hvilket kun gør situationen situationen meget værre.

Når der først er fugt i kældervæggene, så skal din kælder grundigt udluftes og afhængig af omfanget skal der sandsynligvis også laves fugt-forebyggende arbejde. Dette kan betyde etablering af ny en ventilation, udbygning af et omfangsdræn omkring kælderen og endda kemisk behandling af vægge til forebyggelse af fugt.

 

fugt i kælder, fjern fugt i kælderen

Før


fugt i kælder, fjern fugt i kælderen

Efter

 

Fugt i kælder – Disse symptomer skal du kigge efter

Du skal kigge efter flere forskellige symptomer, når du skal finde ud af, om du har fugt i kælderen. Der findes rigtigt mange forskellige symptomer, men du kan starte med at kigge efter nogle af de mest normale:

 • Råd i gulve og paneler
 • Skimmelsvamp
 • Fugtskjolder på lofter, vægge og gulve
 • Lugt af mug og fugt
 • Fugt i fundamentet

Du skal både bruge din lugtesans samt synssans, når du skal vurdere, om der er opstået fugt i din kælder.

Såfremt du kan nikke genkendende til blot ét af ovenstående symptomer, så skal du tage affære med det samme.

 

skimmelsvamp, fjern skimmelsvamp, behandling af skimmelsvamp

Før


skimmelsvampbehandling, skimmelsvamp, fjernelse af skimmelsvamp

Efter

 

Fugtsikring af kælder

Vi kan blandt mange ydelser tilbyde fugtsikring af din kælder, hvilket vil være relevant for dig, der har en fugtig kælder.

En hurtig indsats er en nødvendighed, fordi skadernes omfang skal mindskes, ligesom man skal sørge for, at fugten ikke breder sig yderligere.

Fugt i kælderen kan have alvorlige konsekvenser for boligens tilstand og dit helbred, hvilket betyder, at du bør reagere ved selv den mindste mistanke om fugtskader.

 

Bestil en professionel vurdering af din kælder

Fugtspecialisten giver dig mulighed for at bestille en professionel vurdering af din kælder, hvis du mistænker, at der er opstået fugt i huset

Vi undersøger din kælder grundigt med henblik på at finde ud af, hvor fugten kommer fra. Vi kan hjælpe med at fjerne og forebygge fugtproblemer, ligesom vi kan hjælpe med at fremtidssikre din kælder mod fugtproblemer.
Der kan opstå fugt i kælderen af mange forskellige grunde, hvilket du skal være opmærksom på, hvis der er en kælder tilknyttet din bolig. Vores team består udelukkende af fugtspecialister, derfor kan du være helt tryg ved at overlade din opgave til os.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre fugt i kælderen

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti