Få et konsulent besøg – Uanset hvor i landet du bor

Fugt i huset

Fugt i huset er et fortsat stigende problem, men der er heldigvis mulighed for at bekæmpe langt de fleste fugtskader i private hjem.

Du skal naturligvis ikke ignorere en eventuel fugtskade i din bolig. Hos Fugtspecialisten kan vi både forebygge og fjerne fugt i både huse og lejligheder.

Hvordan opstår grundfugt?

Grundfugt er et begreb, som du skal kende til uanset, om du er bosat i et hus eller i en lejlighed.

En af de andre store udfordringer du som boligejer står med i disse år, er klimaforandringer. Den øgede mængde af nedbør, som ofte kommer i meget store mængder over kort tid, sætter pres på din bolig ved at der kommer meget fugt i huset. Vær opmærksom på den problematik, så du kan få gennemgået din bolig. På den måde kan du bedre modstå fugt i din bolig og undgå grundfugt.

Grundfugt kan opstå, når grundvandet stiger op – typisk i form af opstigende fugt i gulv eller opstigende fugt i indervæg. Der er med andre ord tale om et opstigende damptryk, som kommer nedefra.  Denne grundfugt kan resultere i en fugtskade og da det ofte er svært at identificere kilden til problemet, så kan det altid betale sig at få et besøg af en fugtkonsulent.

Grundfugt kan gøre enhver velfungerende bolig ubrugelig, da det fører til skimmelsvamp. Derfor er det et problem man bør reagere på så hurtigt som muligt.

Grundfugt kan gøre enhver velfungerende bolig ubrugelig

Før


Fugt er et problem man bør reagere på så hurtigt som muligt

Efter

 

Fugt i bolig og væg kan føre til skimmelsvamp

I slemme tilfælde hvor fugten forbliver ubehandlet, så kan fugten i huset føre til skimmelsvamp. Men hvad er skimmelsvamp egentlig? Skimmelsvamp er i første omgang et symptom på, at din bolig ikke har det så godt. Inden du bliver alt for nervøs, så skal du huske på, at skimmelsvamp i sig selv ikke gør dig akut syg.

Problemerne opstår først i det øjeblik, at de enten begynder at vokse på eksempelvis en fugtig væg eller du oplever fugt i gulvet. Så er der tale om grundfugt, hvor niveauet af grundvand stiger så meget, at det trænger op i din bolig. Fugt i boligen er alt andet lige et problem, som du skal tage alvorligt, da det på lang sigt kan være sygdomsfremkaldende for dig og skadeligt for boligen.

Hvordan undgås det, at fugten stiger op?

Grundfugt kan forebygges ved at bruge fugtspærre, da fugtspærre sørger for, at fugten ikke kan stige op og forårsage komplicerede skader.

Skimmelsvamp lever i kalk, derfor vil det være effektivt at fjerne pus og genopbygge området med cementbaseret mørtel, som betragtes som et bedre alternativ til kalkmørtel.

Sådan hjælper vi med at fjerne en fugtskade

Fugtspecialisten har mange års erfaring med at fjerne fugt i danske boliger, hvor vi benytter os af de bedste produkter til fugtisolering.

Vandex er et af de kvalitetsprodukter, som vi bruger til bekæmpelse af fugtproblemer i huse og lejligheder. Vandex er uden tvivl et af de bedste produkter til fugtisolering, hvilket du vil blive bekræftet i, hvis du hyrer os til en opgave.

Drømmen om et sundt indeklima – Få besøg af en fugtspecialist

Du kan få besøg af en af vores dygtige fugtspecialister, hvis du drømmer om et sundt indeklima i dit hjem. Alle danskere fortjener at leve i et sundt indeklima, hvilket er hovedårsagen til, at vi har valgt at specialisere os i at forebygge og fjerne hussvamp og andre fugtproblemer.

Kontakt os gerne hvis du ønsker at modtage et godt tilbud på en af nedenstående ydelser:

Det er ikke vigtigt for os, om du bor i lejlighed eller hus, da vi gerne vil hjælpe dig med at løse dine udfordringer uanset din boligsituation.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti