Om fugtspecialisten

Fugtspecialisten har mere end 10 års erfaring med udbedring Fugt og Skimmelsvamps problemer. Vi arbejder udfra et værdisæt der der hedder tryghed, kvalitet og kompetence.

Få et konsulent besøg – Uanset hvor i landet du bor

Thomas Nielsen – Ejer og fugtekspert

Jeg har igennem de sidste 35 år arbejdet med håndværk, og igennem de sidste 10 år specialiseret mig i rådgivning og udbedring af fugt– og Skimmelsvampsproblemer.

Tidligere kunder har fortalt mig, at de bl.a. sætter stor pris på, at jeg er høflig, imødekommende og kompetent. For mig er det altafgørende at du som kunde kan stole på mig og at vi sammen kan finde en løsning på dit problem, så det kan udbedres hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

  • At alle medarbejdere har en ren straffeattest og du trygt kan overlade os nøglerne til dit hjem, hvis udbedringen står på imens du er på arbejde.
  • Vi er medlem af bygs garantiordning der sikrer dig, at få udbedret synlige fejl og mangler op til 150.000 kr. i forbindelse med din byggesag i op til 3 år efter den er afsluttet.
  • At vi altid giver et tilbud, der stemmer overens med dine faktiske behov når du bruger os til at udbedre dine skader.
  • Vi bruger kun de bedste og mest anerkendte leverandører af materialer.
  • Vi har mere end 10 års erfaring med fugtskader og behandling af skimmelsvamp og har hjulpet mange hundrede boligejere, andels og boligforeninger igennem tiden.
  • At vi løbende tager kurser og holder os opdateret, så alt håndværk og udbedrelse lavet af fugtspecialisten lever op til moderne standarder.

Kontakt os og hør nærmere