Fugt i murværk

Fugt i murværk er et klassisk problem i danske boliger, men der er naturligvis hjælp at hente fra professionelle fagfolk.

Fugtskader i murværk kan udbedres af vores dygtige specialister, som har specialiseret sig i at bekæmpe fugtskader af forskellige arter.

 

Hvordan opstår fugt i murværk?

Der kan være forskellige årsager til, at der opstår fugt i murværk.

Der vil helt naturligt være nogle boliger, der er mere udsatte end andre, når det handler om fugtdannelse. Såfremt du er bosat et lavtliggende sted eller et sted, hvor der er meget naturlig fugt, så vil din bolig være i farezonen.

Der er mange årsager til fugt i murværket. Det omfatter bl.a. følgende årsager:

Det er alfa omega, at du opdager fugten så hurtigt som muligt, så det er nemmere at udbedre skaden, så skaden ikke får lov til at vokse sig større. Badeværelset og kælderen er nogle af de mest udsatte områder i hjemmet.

 

fugt i murværk

Skimmel inficeret væg


Fugt i huset, fugt i murværk

Fugtplamage

 

Fugt i murværket kan medføre alvorlige konsekvenser

Det er vigtigt at pointere, at fugt i murværket kan medføre alvorlige konsekvenser – både økonomisk og helbredsmæssigt. Hvis du ikke formår at behandle begyndende fugt i murværket, så er det meget almindeligt, at fugten sætter sig og skaber revner.

Fugt i murværk kan hurtigt blive en meget omkostningsrig affære, da det er tidskrævende at udbedre fugt, når det først har fået lov til at sprede sig. Der vil som følge af fugt i murværket blive dannet skimmelsvamp, hvilket kan påvirke dit helbred negativt.

Her kan du læse mere i vores guide om tegn på skimmelsvamp.

 

Effektiv behandling af fugt i murværk

Fugtspecialisten tilbyder effektiv behandling af fugt i murværk, så hvis det er et problem, du ikke kan løse, så kan du alliere dig med os.

Der er ikke to fugtskader, som der er ens, derfor arbejder vi altid med skræddersyede løsninger. Vi udbedrer fugtskaden, ligesom vi sørger for at fremtidssikre dit murværk, så du ikke skal døje med fugtskader de næste mange år.

Vi råder over al den ekspertise og alle de produkter, der skal til for at behandle fugt i murværk.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre fugt i murværk

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti