Fugt i væg

Fugt i vægge kan være opstået af flere forskellige grunde. Hvad enten fugten er opstået af den ene eller den anden grund, så er det en realitet, at fugten skader væggen både inde og ude, derfor er det ikke et problem, som man bør affinde sig med.

 

Fugt i væggen – Sådan opdager du det

Der kan være forskellige tegn på fugt i vægge, som du skal holde øje med løbende.

Du skal reagere, hvis du genkender et eller flere af nedenstående tegn:

Hvis du har svært ved at vurdere, om der er opstået fugt i dine vægge, så bør du bestille et konsulentbesøg for en sikkerheds skyld.

Fugt i vægge går desværre ikke væk af sig selv, derfor det er nødvendigt at gøre noget aktivt for at bekæmpe de tilstedeværende fugtproblemer.

 

fugt i væg

Undersøgelse og behandling af fugt i vægge

Vi tilbyder både undersøgelse og behandling af fugt i vægge, så du kan slippe af med dine bekymringer.

Opstigende fugt i undervæg og fugt i indervæg hører til blandt de mest almindelige problemer, men der er heldigvis mulighed for at løse disse problemer.

Vi kommer gerne og besigtiger din bolig, så vi i fællesskab kan blive klogere på problemets omfang og på baggrund af det udarbejde et effektivt løsningsforslag. Det vil være en fordel, hvis du har mulighed for at deltage i denne besigtigelse.

 

Hvordan opstår fugt i vægge?

Der kan som bekendt være flere grunde til, at fugt i vægge opstår. Så det kan til tider være svært at vurdere, hvorfor der er opstået fugt i dine vægge.

Fugt kan være opstået som følge af tørring af vasketøj indendørs, manglende udluftning, dårlig isolering, dårlige konstruktioner eller noget helt andet.

Det er fordelagtigt at kende til de mest almindelige grunde til, at fugt opstår, da det vil give dig mulighed for at fremtidssikre dine vægge mod fugtproblemer i huset.

Hvis du ikke er sikker på hvor og hvordan fugt kan trænge ind i væggene og forårsage skader, så kan du læse mere om de mest almindelige tegn på skimmelsvamp – alternativt kan du kontakte din lokale fugtspecialist.

 

Tag kontakt til din lokale fugtspecialist

Vi anbefaler dig at tage kontakt til din lokale fugtspecialist, hvis du har erfaret, at der er opstået fugt i dine vægge.

Vi kan med sikkerhed bidrage med vores ekspertise, uanset om fugten har skadet et større eller mindre område, da vi tager os af alle tænkelige opgaver uanset omfang.

Du vil blive nærmere introduceret for vores teknikker, hvis du henvender dig til os. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse på alle hverdage.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti