Skimmelsvamp

Skimmelsvamp er et begreb, som de fleste mennesker kender til, men det er heldigvis langt fra alle, som der har døjet med dette uheldige problem i eget hjem.

Skimmelsvamp forekommer typisk på badeværelset, hvilket hænger sammen med, at det er dét rum, hvor der af naturlige grunde opstår mest fugt. Svampen gror bedst i rum med en luftfugtighed på over 70% – forhold som badeværelser, udehuse og mørke kældre ofte byder på.

Skimmelsvamp kan oftest forekomme som et resultat af en vandskade – har du haft læk, opbyggelse af fugt eller andre vandskader, så er det vigtigt du får undersøgt for resterende fugtighed, for det kan muligvis betyde skimmelsvamp.

Her er de typiske tegn på skimmelsvamp.

Fjern skimmelsvamp – Gør-det-selv eller få professionel hjælp

Det er nemmere sagt end gjort at fjerne skimmelsvamp, hvilket resulterer i at langt de fleste danske boligejere vælger at få professionel hjælp.  Det kan først og fremmest være svært at identificere symptomerne da fugt og svamp ofte gemmer sig i væggene.

Fugtspecialisten arbejder professionelt med fjernelse af alle forskellige fugtskader, så hvis du mistænker, at der er opstået skimmelsvamp i dit hus, så skal du gribe ind med det samme.

Du kan ved at sætte din lid til en professionel fugtspecialist være sikker på, at identificering og behandling af skimmelsvamp bliver udført korrekt. Fugtspecialisten råder over en lang række specialister i behandling af alle former fugtproblemer, og vi vil sætte en ære i at hjælpe dig med at udbedre dine problemer.

 

skimmelsvamp, fjern skimmelsvamp, behandling af skimmelsvamp

 

 

Før

skimmelsvampbehandling, skimmelsvamp, fjernelse af skimmelsvamp

 

 

Efter

 

Hvordan opdager jeg skimmelsvamp i huset?

Skimmelsvampe er ret karakteristiske og gror i øvrigt kun på organisk materiale. Det vil sige, at du aldrig vil opleve, at skimmelsvamp eksempelvis sætter sig på en radiator. Derimod vil du kunne finde skimmelsvampene på for eksempel tapet, og de vil sædvanligvis være brune, grønne eller grå. Du vil muligvis også kunne lugte skimmelsvampen. Lugten er kælderagtig og indelukket.

Hvis din viden om skimmelsvamp symptomer er meget begrænset, så er det ikke sikkert, at du er klar over, hvordan du reelt set opdager problemet.

Du skal bl.a. forsøge at svare på nedenstående spørgsmål:

• Er der synligt vand eller anden vandskade?

• Er der synligt skimmel? (typisk grå, brune eller grønne pletter)

• Er der lugtgener? (den klassiske kælderlugt)

• Er der løs tapet eller skjolder på vægge eller lofter?

Du kan evt. læse vores side der omhandler de typiske tegn på skimmelsvamp i dit hjem.

Kan du svare ja til blot ét af ovenstående spørgsmål, så er det meget sandsynligt, at der er opstået skimmelsvamp i dit hus.

Husk også at den mest almindelige årsag til svamp er som følge af stående fugt i din væg – dvs. svampen kan opstå uden den nødvendigvis er synlig.

Du kan også læse mere på hjemmesiden her om de mest almindelige tegn på svamp, så kan du evt. selv give en diagnose men vi anbefaler altid du kontakter din lokale fugtspecialist.

 

Undgå skimmelsvamp i dit hus med følgende tips

Du kan så vidt muligt undgå, at der opstår svamp i dit hus, hvis du følger en håndfuld simple tips. Det kan i den forbindelse være nødvendigt for dig at skille dig af med nogle af dine usunde vaner. Du får en række gode tips her:

 1. Luft ud jævnligt (gerne flere gange om dagen)
 2. Tør dine vinduer af (undgå kondens)
 3. Tænd udsugningen, før du går i bad
 4. Undgå at tørre tøj på badeværelset
 5. Hold døren til badeværelset lukket (undgå spredning af fugt)

Selvom du føler, at du gør dit bedste for at ventilere, holde dit indeklima sundt og undgå opbygning af fugt, så kan du aldrig være helt sikker på at der ikke vil opstå skimmelsvamp alligevel.

 

Skimmelsvamp behandling – Vi er eksperter på området

Vi er eksperter inden for behandling af alle former for svamp og fugtskader, så vi kan naturligvis også fjerne skimmelsvamp i dit hus hvis man har været så uheldig at den er opstået.

Skimmelsvamp kan i værste fald påvirke din boligs ejendomsværdi og gøre dig og din familie syge, hvorfor det er et alvorligt problem, der skal reageres på.

Det anslås, at omkring 300.000 danskere er påvirket af skimmelsvamp, så spørgsmålet er, om dig og din bolig også er udsat?

Vil du have et konsulent besøg af en erfaren fugtspecialist, så kontakt fugtspecialisten i dag.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti