Fugt i sokkel

Få et konsulent besøg – Uanset hvor i landet du bor

Fugt i sokkel

Fugt i soklen skal behandles på lige fod med de fleste andre fugtskader, så du kan naturligvis også komme dit fugtproblem til livs. Det er en realitet, at soklen er det mest udsatte sted i boligen, derfor er det en god idé at holde øje med om, der er opstået fugt i soklen. Hvis uheldet allerede er ude, så gælder det om at handle før, at skaderne breder sig yderligere.

Fugt i sokkel – Hvad skal jeg kigge efter?

Det er vigtigt, at du ved, hvordan du holder øje med, om der sker fugtdannelse i soklen, så du har mulighed for at reagere, hvis det bliver nødvendigt.

Langt de fleste fugtskader vil være synlige udefra, af den grund vil du ikke vil være i tvivl, hvis der er opstået fugt i soklen. Du skal hovedsageligt kigge efter følgende:

Du behøver ikke at have gennemført en specialiseret uddannelse for at kunne opdage fugt i soklen, da det er relativt simpelt. Du skal blot sørge for at undersøge eventuelle revner og sprækker, ligesom du skal undersøge, om væggene er fugtige og eventuelt lugter.

Byg Garanti

For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

Udvikling af astma og allergier
Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig
Ubehageligt lugtgener

Isolering af sokkel og pudsning af sokkel

Fugtspecialisten har arbejdet med fugtsikring og fugtisolering i mange år efterhånden, hvilket betyder, at vi kan løse langt de fleste udfordringer.

Isolering af sokkel og pudsning af sokkel er effektive fremgangsmåder, når det drejer sig om bekæmpelse af fugt i soklen.

Vi bruger Vandex – et effektivt produkt – som skaber en fugtspærre. Det er nemmest at fjerne fugt i soklen på et tidligt stadie, hvilket er grunden til, at du skal være hurtig til at reagere.

De mest almindelige konsekvenser

Der kan være mange konsekvenser forbundet med fugt i soklen, som du naturligvis ikke er interesseret i at opleve.

Fugt i soklen kan hurtigt sprede sig til husets øvrige konstruktioner og overflader, så det er vigtigt, at der bliver handlet i tide.
Fugt kan medføre, at der udvikles skimmelsvamp, mug og råd, hvilket kan være meget svært – men ikke umuligt – at komme til livs.

Fjernelse af fugt og effektiv forebyggelse

Fugtspecialisten tilbyder fjernelse af fugt og effektiv forebyggelse af fugt, så du ikke længere skal sætte dit helbred på spil ved at leve i en bolig med et usundt indeklima.

Har du spørgsmål eller ønsker du at modtage et tilbud, så ret henvendelse til din foretrukne fugtspecialist allerede i dag.