Skimmelsvamp København

Er du en af 300.000 danskere der lider under skimmelsvamp i København?

Har du konstateret svamp, enten set eller lugtet den? – det kan også skade din ejendomsværdi.
Hos fugtspecialisten har vi mange års erfaring med at fjerne skimmelsvamp hos både private og erhvervsdrivende i København.
Kontakt Fugtspecialisten i dag, og få en ekspert til at løse dit problem.

 

Vælg os som din ekspert til skimmelsvamp i København

Skimmelsvamp kan opstå i alle hjem og rum, hvis forholdene er til det. Det er især en høj luftfugtigt, over 70%, eller hvis der har været vandskade. Det vil sige rum hvor der naturligt forekommer meget fugt, såsom badeværelse, køkken og kælder er i særdeleshed i risiko for skimmelsvamp.
Svampen udsender en masse spore i luften, som kan give en række ubehagelige konsekvenser. Hvis du for eksempel lider af hovedpine ofte, kan det skyldes at du har svamp i dit hjem.

Skimmelsvamp i København er et udbredt problem, da ventilation ikke var et vigtigt element. Fugt kan nemt trænge ind i ældre lejligheder og huse, der kan dannes kondens på ruderne eller kuldebroer i hjørnerne. Opbyggelsen af fugt kan være nok til, at sporerne fra svampen sætter sig og vokser.

Kontakt os hvis du vil vide mere.
Ring på 61 26 21 21
Eller send os en mail

 

skimmelsvamp, fjern skimmelsvamp, behandling af skimmelsvamp

 

 

Før

skimmelsvampbehandling, skimmelsvamp, fjernelse af skimmelsvamp

 

 

Efter

 

Har du opdaget skimmelsvamp i dit hjem i København?

 

Det er en svamp, og den har derfor brug for noget organisk materiale at leve af. Det findes der masser af i dit hjem, det kan f.eks. være tapetlim, fuger, maling, tæpper etc. Det er nok til, at svampen kan sætte sig og sprede sig. Vi har set nogle meget grelle eksempler på hvor meget skimmelsvamp kan sprede sig bag tapetet i et hjem, uden nogen lægger mærke til det. Er du i tvivl, er det altså altid en god idé at søge professionel hjælp, før skaden bliver for stor.

Den gennemsnitlige dansker tilbringer omkring 16 timer indendørs og det er estimeret at omkring 300.000 danskere er påvirket af skimmelsvamp. Det er desværre de færreste, der faktisk følger rådene om at lufte ud flere gange om dagen, også i vinterhalvåret.

Vi står klar til at rådgive dig om alt indenfor fugtskader og skimmelsvamp i København.
Ring til os i dag på 61 26 21 21
Skriv til os på mail

 

Fjern din skimmelsvamp i København

Lad os fjerne din skimmelsvamp i København. Hos Fugtspecialisten har vi mange års erfaring med at fjerne netop skimmelsvamp til private og virksomheder. Du kan vide dig sikker på, at det bliver gjort grundigt og at vi ikke forlader projektet, før vi kan stå 100% inde for det. Vi har redskaberne til at måle og opspore det, og ydermere behandler vi ikke kun symptomet, men også selve grunden til at svampen opstod til at starte med. Det er derfor altid en god idé at få nogle eksperter til at gøre det.
Risikoen ved at prøve at fjerne det selv er, hvis du ikke får det fjernet helt, kommet det bare tilbage igen efter kort tid. Det kan i øvrigt også være svært at finde selve kilden til problemet. Det er det vi er til for.

Vi har 4,2 ud af 5 stjerner på Trustpilot, så gør som så mange af vores andre tilfredse kunder, kontakt os i dag!

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud: 61 26 21 21
Du kan indsende en beskrivelse af dit problem evt. med vedhæftet biller på vores mail.

 

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af bygs garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med byg i ryggen er det en garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti