Fugtskader Tune

Hos Fugtspecialisten har vi specialiseret os i at kunne hjælpe dig med dine fugtproblemer –  både store og mindre skader. Vi har igennem flere år hjulpet danske boligejere med udbedring af fugtskader og fugtsikring af deres boliger. Fugtspecialisten er din garanti for at få bugt med fugtskader i Tune

Få professionel håndtering af dine fugtskader

Har du lige haft en fugtskade eller har du problemer med fugt i huset, så lad os hjælpe dig med at få udbedret skaden eller problemet.

Hos Fugtspecialisten tilbyder vi både forebyggelse og fjernelse af fugt i huse, kældre, sokler og vægge.

Alle vores medarbejdere er uddannet og specialiseret i udbedring og forebyggelse af fugtskader, og har arbejdet i branchen i adskillige år. 
Vi holder os løbende opdateret på nyeste midler og arbejdsmetoder, så vi altid kan sikre dig den bedste løsning.

Alt dette er med til at vi kan sikre dig at du er i sikre hænder og dine fugtproblemer er fortid, når du får vores hjælp. Vores mål er at din tilfredshed er i top.
Vores ydelser består af nedenstående:

Hvad enten du oplever problemer med fugt i hus, kælder, væg, murværk eller noget helt femte, så kan vi hjælpe dig med at komme dine problemer til livs.

Det er altid bedst at få udbedret fugtskaderne så hurtigt som muligt, så skaderne ikke bliver værre eller breder sig. Dermed sagt er det aldrig for sent at gøre noget ved fugtskader, derfor anbefaler vi også at kontakte os så hurtigt som muligt med henblik på at reducere skadens omfang.

Står du med en fugtskade eller bare gerne vil have sikret din bolig mod fremtidige fugtskader og problemer, så lad Fugtspecialisten hjælpe og udbedre dine fugtskader i Tune. 

Vi klarer alle dine fugtproblemer

Hos Fugtspecialisten har vi igennem årene prøvet alle former for fugtskader og opgaver. Sammen med vores veluddannede og servicemindede team, kan vi garantere at vi har prøvet en lignede opgave som din, så vi kan sikre dig den bedste løsning for dig og din bolig 

Fugtspecialisten tager sig af alle fugtrelateret problemer, vi kan garantere at hvis du vælger os, til at hjælpe dig så er du i gode hænder. Vi bruger bl.a. fugtspærre til at hindre fugttransport, ligesom vi benytter os af andre effektive midler.

Den gennemsnitlige dansker tilbringer 16 timer i døgnet indendørs, det er derfor altafgørende, at du lever i et sundt indeklima – uden fugtskader og skimmelsvamp.

Er problemet allerede blev værre, så tager vi os også af vandskader i dit hus.

Kontakt os for at få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål ved at ringe eller skrive til os.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti