Fugtskader Roskilde

Hos Fugtspecialisten er vi specialister i at kunne hjælpe dig med fugtproblemer, vi hjælper dig med både store og små skader, samt fugtsikring af din bolig. Vi er din lokale hjælp til fugtskader Roskilde. Vi har igennem vores mange år i branchen hjulpet mange boligejere med udbedring af fugtskader samt fugtsikring af deres boliger. Dermed kan Fugtspecialisten også garantere dig, at vi får udbedret dine fugtskader i Roskile. 

Få professionel håndtering af dine fugtskader

Hvis du har fået en fugtskade eller har du stadig problemer med fugt i huset efter en tidlig skade, så kan Fugtspecialisten hjælpe dig med at udbedre skaden eller problemet.

Vi tilbyder vi både forebyggelse og fjernelse af fugt i huse, kældre, sokler og vægge.

Hos Fugtspecialisten er alle medarbejderne uddannet i udbedring og forebyggelse af fugtskader. Vi sørger altid for at hele vores team af kompetente medarbejdere hele tiden er opdateret på nyeste teknikker og materialer, så vi altid kan garantere dig det bedste resultat. Samtidig sikrer det også, at vi altid bruger de materialer og midler der påvirker miljøet mindst muligt. 

Vi gør alt det for at vi altid kan garantere dig de bedste løsninger og sikre dig, at dine fugtproblemer ikke laver yderligere skader, efter at du har fået os på besøg. 
Vi hjælper dig blandt andet med:

Hvad enten om det drejer sig om fugt i hus, kælder, væg, murværk eller noget helt andet, så hjælper vi dig med at sikre din bolig imod tidligere og fremtidige fugtskader.

Ved fugtskader er det altid bedst at få repareret skaderne hurtigst muligt, så skaderne ikke bliver værre eller ender med at gøre skade på andre dele af din bolig. Det er dog heller aldrig for sent at få gjort noget ved fugtskaderne, vi kan ofte nå at redde meget mere end du tror. Vi anbefaler altid at du får fat på os så hurtigt som muligt, så vi kan reducere skaderne mest muligt og hurtigst muligt.

Står du med en fugtskade lige nu eller vil du gerne have fremtidssikret dit hjem imod fugtskader, så lad Fugtspecialisten hjælpe dig og udbedre dine fugtskader Roskilde. 

Vi klarer alle dine fugtproblemer

Hos Fugtspecialisten har vi igennem vores mange år i branchen hjulpet med alle former fugtskader og udbedringer. Sammen med vores veluddannet medarbejdere, kan du være sikker på at vi set og udført en opgave magen til din, så du kan være sikker på at vi står klar med den bedste løsning for dig og din bolig.

Fugtspecialisten tager sig af alle fugtrelateret problemer, vi kan garantere at hvis du vælger os, til at hjælpe dig så er du i gode hænder. Vi bruger bl.a. fugtspærre til at hindre fugttransport, ligesom vi benytter os af andre effektive midler.

Den gennemsnitlige dansker tilbringer 16 timer i døgnet indendørs, det er derfor altafgørende, at du lever i et sundt indeklima – uden fugtskader og skimmelsvamp.

Er problemet allerede blevet værre, så tager vi os også af vandskader i dit hus.

Hvis du står med en fugtskade, du vil have fugtsikret dit hus eller du bare har et spørgsmål, så ring på telefon 61 26 21 21 send os mail på Fugtspecialisten@thoniel.dk eller udfyld kontaktformularen og vi vender inde for 48 timer. 

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

   

   

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti