Fugtskade Køge

Vi har her i Fugtspecialisten valgt at specialisere os i at kunne afhjælpe dig med dine fugtproblemer – det gælder både mindre og større skader.
Vi har igennem de sidste 10 år været redningen for danske boligejere der havde brug for udbedring af deres fugtskade eller fugtsikring af deres ejendom.
Fugtspecialisten er din sikring mod fugt og vi garanter du vil få bugt med din fugtskade i Køge.

 

Vælg en professionel til at klare din fugtskade

Har du en fugtskade eller generelle problemer med fugt i huset, så er Fugtspecialisten det rette sted for dig! Vi tilbyder vores kunder fjernelse af fugt i huse, sokler og kældre samt vægge.
Vi kan også lave forebyggende arbejde mod fugt. Du har måske ikke et problem med fugt, og efter dit hus har fået en forebyggende behandling garanterer vi du heller ikke kommer til at have det fremadrette. Vi kan hjælpe dig med fugtskade på væg, fugtskade trægulv og meget mere.

For at kunne levere en ensartet høj service til dig er alle vores medarbejdere uddannet og er specialiseret i udbedring samt forebyggelse af enhver fugtskade.
Vores medarbejdere og derudover arbejdet i branchen i mange år, og bliver løbende efteruddannet så de er opdateret på de nyeste værktøjer og arbejdsmetoder. Dette gør for at give dig den bedste oplevelse og for at fjerne din fugtskade Køge.

Alt dette gør at vi kan sikre dig at din fugtproblemer vil blive håndteret og fjernet når du vælger os. Så du altid vil være tilfreds med vores service og have en tilfredshed der er i top.

Vi tilbyder hjælp med:

Fugt i huset
Fugtsikring
Fugt i kælder
Fugt i væg
Fugt i sokkel
Fugt i murværk
Skimmelsvamp

En fugtskade kan komme i mange forskellige afskygninger. Der kan være problemer med fugt i huskælder, fugtskade væg, fugtskade murværk, fugtskade på trægulv eller noget helt sjette.

Det bedste når man har fugtskader er at udbedre dem så hurtigt som muligt, så fugten ikke bliver værre eller breder sig.

Det er dog aldrig noget der er for sent at gøre noget ved, og vi anbefaler derfor at kontakte os så snart du opdager fugt så vi vil kunne minimere ”skaden”. Uanset hvor stor eller lille din fugtskade i Køge er, så kan vi hjælpe dig.

Så hvis du står du med en fugtskade eller bare vil forsvare dig selv mod en fremtidig fugtskade og de problemer, der følger med så lad Fugtspecialisten hjælpe dig og udbedre din fugtskade Køge.

 

Vi er eksperter i fugtskade – og eksperter kan det meste!

Vi har her hos Fugtspecialisten gennem vores mange år i branchen arbejdet med alle afskygninger af en fugtskade. Det gælder både fugtskader i en kælder, fugtskade på trægulve, fugtskade væg og meget mere. Vi har heldigvis fået bugt med det hele.

Så vi garanterer dig at uanset hvad din fugtskade er, så har vi prøvet den igen og hjælper også gerne dig. Vores veluddannede medarbejdere kan med andre ord, grundet deres lange erfaring give dig den bedste løsning og fugtsikre din bolig.

Vi kan håndtere alle fugtrelateret problemer, så du kan behøver kontakte et fugtfirma for at få den rette hjælp.

Vi bruger bl.a. fugtspærre til at hindre fugttransport, ligesom vi benytter os af andre effektive midler.

Den gennemsnitlige dansker bruger i snit 16 timer i døgnet indenfor. Det er derfor uhyre vigtigt, at du færdes og lever i et sundt indeklima – uden en  fugtskade eller skimmelsvamp i nærheden.

Er problemet allerede blevet værre, så tager vi os også af vandskader i dit hus.

Kontakt os for at få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål ved at ringe eller skrive til os. Vi klarer din fugtskade Køge, så du altid lever i et klima der er godt for dig.

  Informationer

  Byg Garanti

  For at sikre du kan føle dig tryg, er vi som en selvfølge medlem af Byg garantiordning.

  Byg Garanti sikrer dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 150.000 kr. pr. bygge sag i op til 3 år efter den er afsluttet.

  Hos os er det en selvfølge og med Byg Garanti i ryggen er det din garanti.

  Risiko ved ikke at udbedre din fugtskade

  s

  Udvikling af astma og allergier

  s

  Skimmelsvamp sender spore rundt i huset og spreder sig

  s

  Ubehageligt lugtgener

  De bedste materialer er forudsætningen for et godt resultat

  Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører, til fordel for både dig og os

  Vores kunder siger

  Thomas og hans team i Fugtspecialisten, har fjernet al fugt i en 105 Kvm stor kælder. Før var kælderen fugtig og klam. Efter behandling er kælderen nu helt tør og luften er ren. Thomas går ikke på kompromis og udfører sit arbejde til et 12 tal med pil opad. Alle aftaler, både de økonomiske og tidsmæssige, er overholdt 100 %

  -Morten, via Truspilot

  Thomas har ydet et enormt højt serviceniveau og et fantastisk arbejde. Vi har brugt fugtspecialisten til at få installeret 3 ventilationer, samt udskiftet en del af vores kældervæg. Opgaven tog 4 arbejdsdage, og vi blev "holdt i hånden" gennem hele projektet. En klar anbefaling herfra!

  -Frederik P, via Truspilot

  Hurtig og fleksibel aftale om arbejde. Svarer hurtigt på henvendelser også til tider i weekenden. Alle aftaler blev overholdt, der blev ryddet pænt op og alt i alt en god oplevelse af professionel og venlig adfærd.

  -Mads F, via Truspilot

  Følg os på Facebook!

  fugtskader udbedring, fugtproblemer
  fugtskader fjenelse, fjern skimmelsvamp, fugt i huset, fugt i væg
  fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder
  Danske hospitalsklovne

  Vi dækker hele Danmark herunder:

   

  Fugtspecialisten ApS

  Tune Parkvej 31, 4030 Tune
  Telefon: 61 26 21 21
  Mail: info@fugtspecialisten.dk
  CVR.: 38487523
  Byg Garanti